Hedelmiä - tuoreita, maikeita ja mehukkaita.
Ensimmäisen Thaimaa-lomamatkamme jälkeen pistin koto-Suomessa purkki- ja tuoreananakset "disponibiliteettiin". Ei maistu enää, ei, kun kerran on maistanut luonnollisesti kypsyneitä hedelmiä.
|
Suussa sulavan herkullisia |
Valmiiseen aamiaispöytään on ylellistä käydä. Jonkun aikaa.
|
Munakas ja pekoni maistuvat tästä valikoimasta
|
Neljäs viikko alkaa ja aamiaistarjonta pysyy ennallaan: paistettuja perunakuutioita, kuorutettuja juustopalleroita, lettusia, munakokkelia, pekonia ja voitaikinaan piilotettuja nakinpalasia. Puuduttavaa.
|
Leivospöytä jää rauhaan mun osaltani |
Ihmetyttää, kun ei tarjolla ole yhden yhtä vihannesta, salaatinlehteä tai tomaattia. Onneksi lähikaupasta saa kaikkea. Sinne siis ja hotellihuoneen jääkaapin minibarisisältö siirtyy vihannesten tieltä hyllylle.
|
Itse valmistettu aamiainen |
Nyt noudan aamiaishuoneesta vain kahvin ja valmistan huoneessa mieleiseni aamupalan. Ei häärää tarjoilijat eikä sähellä turistit ympärillä. Saa rauhassa lukea nettilehdet ja päivittää some-tilejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti