torstai 22. marraskuuta 2012

Ja se on siinä

Koto-Suomessa siirrämme keittiötoiminnot sään salliessa ulkosalle. Grillaileminen on mukavaa ja siinä loihtii yksinkertaisista raaka-aineista herkullisia aterioita.

Sään osalta olosuhteet grillailemiseen ovat täällä ihanteelliset, joten aloimme heti grilliä metsästää. Niin vierähti tovi - melkein puoli vuotta. Sitten lykästi, löytyi versio, jonka insinööri kelpuuttaisi. Eiku auto alle grilliä hakemaan lähikaupungista, jossa ovat isommat ostoskeskukset.


Oli siinä hyvä havainnekuvakin

Lahjattomat lukee manuaaleja.


Kaik osat löyty

Kolme varttia ja yksi olut. Helpompaa kuin Ikean kalusteiden kokoaminen.


Ihanteellinen keli grillin kasaamiseen

Valmis tekele sai insinöörissä aikaan jatkokehittelytarpeen. Otti mitat ja päätti heti-kohta tehdä välipohjan, joka lisää hiilten ilmansaantia.


Stimulantti on grillauksen
erottamaton osa.

Ja se on siinä, eiku grillailemaan.


Brasilialainen häränliha on takuumureaa.

Kyllä kelpaa ystävien Suomesta jo tulla, puitteet on kohillaan insinöörin loihtia suussasulavia herkkuja.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti